В България, L'Erbolario стартира с отварянето на първият си магазин в София. Половин година по-късно е отворен и втори магазин във Варна, а през последната година отвориха врати още два магазина - в Бургас и в София.

Верде козметика е официален представител на L'Erbolario за България.

Предлагаме над 600 продукта за лице, коса, тяло, детска козметика, слънцезащитна линия и луксозна линия за мъже. С неповторими безплатни опаковки за подаръци!
Нашата мисия е да сътворим безопасни и ефективни фитопродукти, създадени с уважение към природата и човечеството. Изследванията ни са постоянно насочени към постигане на идеалното равновесие между най-модерната козметология и автентичната билкарска традиция.

L'Erbolario ( от древния термин "erborare" - събиране и изучаване на свойствата на билките в полето) стартира като семейна дейност на семейството на Franco Bergamaschi, основател на L'Erbolario, и съпругата му Daniela Villa, която е биолог и козметик. Отправна точка за дейността им са били семейни рецепти, изпитани и подобрени чрез експерименти, научни изследвания и дестилация. През 1978 г. това води до откриването на La Premiata Erboristeria Artigiana L'Erbolario, с цел производството на естествена козметика на растителна основа, която е ефективна и с доказани резултати. Философията на Erbolariо е да се обединят ценните знания от миналото и безспорните завоевания на бъдещето, традиционната фитотерапия и модерна козметика.

Козметичните продукти от серията Био Еко Козметика имат сертификат от ICEA (Институт за Сертификация на Етиката към Околната среда).
L'Erbolario приема система за управление на околната среда (UNI ENISO 14001). 497-2002-AE-MIL-SINCERT DNV).
L'Erbolario сертифицира всички свои селскостопански дейности чрез ICEA, Институт за етика и Сертифициране на околната среда (Институт за етично екологично сертифициране) според Регламент на ЕС 834/07 за органично земеделие (сертифициране код. C517).
L'Erbolario се придържа към "Международен стандарт за хуманна Козметика: Спрете тестовете върху животни", управляван в Италия от LAV. Всички продукти подлежат на независим одит от ICEA от името на LAV.
L'Erbolario използват електроенергия, получена изключително от възобновяеми източници.
L'Erbolario поддържа Slow Food Foundation за опазване на биологичното разнообразие.

Разгледайте нашите продукти

Натурална Италианска Козметика L'Erbolario
  • Email Newsletter

    Абонирайте се за нашият бюлетин за да получавате първи нашите промоции